marți, 27 aprilie 2010

Paste In Sos De Busuioc

Timp de preparare: 45 de minutePasta with Basil Salsa
Ingrediente: pentru 4 - 6  portii
-1 cana de patrunjel taiat marunt
- 1 cana de busuioc taiat marunt
- 30 ml otet
- 1/4 cana de parmezan
- 2 catei de usturoi, tocati marunt
- 2 linguri de nuci macinate fin
- 1/4 cana de bulion
- sare si piper dupa gust
- 450 g de paste fierte si scurse de apa
Mod de preparare:
Amestecati toate ingredientele - fara paste - si mixati cu blenderul pana obtineti un sos consistent. Turnati peste paste si amestecati bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.