miercuri, 30 septembrie 2009

Pandispan Cu Scortisoara Si Crema De Ciocolata

Timp de preparare:40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
- 6 oua
- 1/2 cescuta ulei
- 1 cana faina
- 1 cana zahar
- 1 praf de copt
- un praf de sare
- 2 lingurite de scortisoara
- 2 lingurite de cafea solubila
- 4 plicuri zahar vanilat
- 2 plicuri crema ciocolata (Dr.Oetker)
- 1 cana lapte
- ciocolata rasa, pentru decor
- nuca cocos, pentru decor
- ulei si faina pentru tapetat tava

Mod de preparare:
Se separa albusele de galbenusuri. Se adauga praful de sare. Se bat cu mixerul, adaugand treptat zaharul si zaharul vanilat, pana se intaresc bine. Galbenusurile se adauga treptat, amestecand usor. Tot treptat se adauga faina, scortisoara, cafeaua solubila si praful de copt, dupa ce le cerneti in prealabil. Ungeti o tava cu ulei si tapetati cu faina. Se da cuptor, care a fost preincalzit.Se coace aproximativ 20 - 25 minute, functie de cuptorul dvs.
Se verifica cu o scobitoare, daca este copt scobitoarea nu este lipicoasa.
Pentru crema se amesteca cele 2 plicuri de crema cu laptele si se bate cu un mixer. Se da la rece.
Pandispanul se scoate din tava si se taie in 4.  Se acopera cu crema. Deasupra se pune nuca de cocos si ciocolata rasa. Se portioneaza in patratele sau romburi etc. Se da la rece.

Cinnamon Chocolate Chip Cake on Foodista

Un comentariu:

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.