marți, 27 aprilie 2010

Paste cu Branza Feta

Paste cu Branza Feta
Timp de preparare: 50 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 700 g macaroane sau orice alte doriti
- 1 cana de unt topit
- 5 oua
- 1/2 cana de lapte
- 450 g branza feta, taita in cubulete
Mod de preparare:
Fierbeti macaroanele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg de apa si apoi se pun intr-un bol de sticla asau portelan.Se adauga untul topit.Intr-un alt vas bateti bine ouale, adaugati laptele si branza feta. Turnati amestecul pesta macaroane si amestecati bine folosind o spatula. Ungeti cu unt un vas si turnati amestecul.
Puneti la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute / functie de cuptorul dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.