miercuri, 30 septembrie 2009

Peste Pe Pat De Ceapa La Cuptor

Timp de preparare: 45 minute(complexitate redusa)


Ingrediente:
-2 - 3 bucati file de pangasius
-o cescuta de ulei
-1 ceapa mare
-4 rosii potrivite
-marar
-patrunjel
-piper macinat, cantitate dupa gust
-cimbru, cantitate dupa gust
-o lamaie
Mod de preparare
Rosiile se oparesc, se curata de coaja si se toaca nu foarte marunt. Se pun la fiert intr-un vas , in care se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se fierb cateva minute si se dau deoparte. Intr-un bol se toarna uleiul si se adauga o lingurita de sare, piperul si cimbrul si se amesteca bine, apoi se toarna in tava. Ceapa se taie in feliute subtiri si se aseaza in tava, acoperind uniform. Fileul de peste se spala bine, se portioneaza si se aseaza peste ceapa. Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, 10 – 15 minute. Se scoate tava din cuptor si se acopera pestele cu sosul de rosii pregatit mai inainte. Se taie cateva felii foarte subtiri de lamaie si se pun deasupra. Se pune tava in cuptor, acoperita cu folia de aluminiu pentru inca 15 – 20 de minute.
Se serveste cu cartofi natur sau prajiti, dupa gust.
Fish Baked With Squash, Onions and Herbs on Foodista

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.