luni, 14 februarie 2011

Pui in crusta la cuptor

Ingrediente:

1/2 cana pesmet

2 1/2 cana fulgi de porumb , mixati in blender 30 de secunde

2 linguri de seminte de susan
3/4 lingurite piper rosu
1 lingura usturoi tocat marunt
2 albusuri de ou
1 cana iaurt degresat
1 lingura mustar
1/2 lingurite de sare
4 bucati piept de pui, cu os dar fara piele
4 pulpe de pui, cu os, dar fara piele

Mod de preparare:

Intr-un castron amestecati pesmetul, fulgii de porumb , susanul, piperul si usturoiul.
Intr-un alt castron puneti albusurile de ou, iaurtul si sarea. AMestecati putin pentru omogenizare. Puneti bucatile de pui in acest amestec si acoperiti peste tot. Luati fiecare bucata de pui si tavaliti in amestecul din primul castron. Puneti bucatile de pui pe foaia de copt din tava de cuptor. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit la temperatura medie.
Tineti la cuptor 45 - 50 de minute. 
Incercati din cand in cand daca carnea este patrunsa folosind o furculita.
Se serveste cu orez integral si salata de cruditati, dupa dorinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.