luni, 12 octombrie 2009

Cocktail Angelli Chocolate Cream

Timp de preparare:
10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Pentru un pahar
- 30 ml Angelli - Lichior de alune
- 15 ml Bailey's - Crema whiskey
- 15 ml Angelli - Lichior de cafea
- 75 ml frisca lichida
- 1 lingurita miere
- 1 lingurita de ciocolata rasa



Mod de preparare:
Amestecati ingredientele cu ghiata intr-un pahar inalt cu o lingurita de cocteil, pana are consistenta unei creme.Nu puneti prea multa ghiata, se va dilua prea tare.Turnati intr-un pahar de sampanie cu gura larga.
Decorati cu ciocolata si o capsuna, taiata in doua doar pe jumatate si asezata pe marginea paharului.
Pahar de prezentare: pahar de sampanie cu gura larga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.