luni, 12 octombrie 2009

Cocktail Angelli Hot Nuts

Timp de preparare:
10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Pentru un pahar
- 30 ml lichior amaretto
- 30 ml Angelli - Lichior de alune
- 150 ml ciocolata fierbinte sau cateva tablete de ciocolata amaruie topite in 130 ml lapte fierbinte
- 1 lingurita de visinata
- 1 praf de scortisoara
- frisca pentru decorare
optional: 1 cireasa

Mod de preparare:
Turnati Angelli si amaretto intr-o cana de cafea (de preferat din sticla termorezistenta). Completati cu
ciocolata fierbinte. Decorati cu frisca si apoi turnati usor visinata de jur imprejurul paharului. Adaugati un praf de scortisoara sau optional o cireasa.
Pahar de prezentare: cana de cafea, de preferat din sticla termorezistenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.