vineri, 30 aprilie 2010

Salata de Cartofi

Timp de preparare: 50 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 2 kg de cartofi 
- 1/4 cana apa
- 1/2 cana otet
- 1/2 cana zahar
- sare si piper dupa gust
- 3 oua mari, fierte tari si taiate bucati
- 1 ceapa taiata julien
- 1/2 cana de patrunjel tocat
- 2 morcovi taiati rondele subtiri
- 2 tulpini de telina taiate marunt
-1 castravete, curat de coaja si taiat felii subtiri
- 1 la 1 si 1/2 cani de maioneza
- 1 - 2 lingurite de mustar
- 1 - 2 linguri de frunze de menta proaspata, tocata marunt
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja in apa cu putina sare. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie felii.
Fierbeti 1/4 cani apa, 1/2 cani otet si 1/2 cani de zahar pana se dizolva zaharul. Adaugati sarea si piperul dupa gust. Lasati sa se raceasca. Apoi adaugati si celelalte ingrediente, incepand cu 1 cana de maioneza.
Daca este nevoie mai adaugati maioneza. Amestecati usor. Puneti la rece inainte de consum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.