| |||||||||||||||||||
Mod de preparare: Incingeti uleiul intr-o tigaie mai mare. Condimentati cu sare si piper (cate 1/4 lingurite din fiecare) pieptul de pui si puneti-l in tigaie. Lasati sa se rumeneasca bine, aproximativ 8 - 10 minute. Scoateti pieptul de pui din tigaie. Scurgeti lichidul din tigaie si il pastrati pentru mai tarziu. Lasati cam 1 lingura de lichid in tigaie. Adaugati untul. Adaugati ceapa si rumeniti-o cam 5 minute la foc mic. Adaugati ciupercile, usturoiul si1/4 lingurita de sare. Amestecati din cand in cand, cam 5 minute, pana se rumenesc un pic ingredientele. Adaugati faina si lastai sa fiarba cam 1/2 minut. Turnati vermutul si mai dati in cateva clocote. Adaugati si restul ingredientelor, pieptul de pui si lichidul pe care l-ati pus deoparte mai devreme. Fierbeti la foc mic cam 10 minute, in tigaia acoperita, pana este gata pieptul de pui. Adaugati patrunjelul si 1/4 lingurita de piper. |
miercuri, 28 aprilie 2010
Pui Vanatoresc
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
Vai dar trebuie sa fie delicios !Pacat ca nu ai pus si o poza....
RăspundețiȘtergereCu siguranta am sa testez reteta, cat de curand !
PS....multumesc din suflet pentru tot ce ai facut !
Se vede ca ai suferit ca nu ai avut computer.
RăspundețiȘtergereAcum ne uimesti cu retete deosebite!
Foarte gustos pare sa fie puiul vanatoresc!
Suna tare tentant reteta,cred ca trebuie incercata.
RăspundețiȘtergere