vineri, 30 aprilie 2010

Banane Sote Cu Sos De Coniac

Timp de preparare:30 de minute
Ingrediente: pentru 4 portii
- 1/3 cana de unt fara sare
- 4 banane, taiate in jumatate pe lungime si jumataile in 2 bucati
- 1/4 cana zahar brun
- 1/2 cana smantana
- 3/4 lingurita de suc de lime
- 1/4 lingurita de scortisoara pulbere
- 1 lingura de coniac
- inghetata de vanilie
Mod de preparare:
Incalziti o lingura de unt intr-o tigaie. Rumeniti bucatile de banane pe ambele parti, intai pe partea taieturii, nu mai mult de 2 minute. Puneti bananele in cupe de desert. Topiti si restul de unt in tigaie, adaugati zaharul brun, smantana, un strop de sare si scortisoara pulbere. Fierbeti si amestecati din cand in cand, aproximativ 2 minute. Luati de pe foc, lasati sa se raceasca putin si adaugati sucul de lime si coniacul. Cu lingura puneti sosul peste banane si inghetata. Se consuma imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.