Timp de preparare: 50 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 2 cani de paste tip melcisori, fierte si scurse de apa
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 2 cani de paste tip melcisori, fierte si scurse de apa
- 1/4 ulei de masline
- 1 ceapa taiata julien
- 2 morcovi, taiati rondele
- 2 tulpini de telina, taiate marunt
- 2 morcovi, taiati rondele
- 2 tulpini de telina, taiate marunt
- 3 catei de usturoi, taiati marunt
- 200 g de fasole pastai verde, taiata in bucati de 1 - 2 cm
- 500 g fasole boabe alba, fiarta si scursa de apa- 1 legatura de patrunjel, taiat marunt
- sare si piper dupa gust
- branza parmezan data pe razatoarea cu dinti mici
Mod de preparare:
Fiebeti pastel numai 5 minute, sa nu fie fierte complet. Pastrati 750 ml din apa in care au fiert. Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si puneti ceapa, morcovii si telina. Rumeniti putin. Adaugati si usturoiul si mai tineti tigaia pe foc inca 2 -3 minute. Adaugati apa in care ati fiert pastele (750 ml) si apoi fasolea pastai si fasolea boabe. Fierbeti amestecul cu tigaia cu capac inca 15 minute.
Adaugati pastele, patrunjelul, asrea si piperul. Fierbeti in continurare inca 10 - 15 minute, tot cu tigaia cu capac, pana cand pastele au absorbit din sos. Se consuma calde, cu parmezan deasupra.
Adaugati pastele, patrunjelul, asrea si piperul. Fierbeti in continurare inca 10 - 15 minute, tot cu tigaia cu capac, pana cand pastele au absorbit din sos. Se consuma calde, cu parmezan deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu