duminică, 2 mai 2010

Paste Cu Usturoi Si Busuioc

Timp de preparare: 40 de minute
Ingrediente: pentru 4 - 5 portii
- 60 ml ulei de masline extra-virgin 
- 10 - 15 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
- 1/2 cana de sunca taiata cubulete
- 6 - 8 rosii, curate de pielite si tocate marunt
- sare si piper negru, dupa guste
- 450 g de paste, preparate conform instructiunilor dupa pachet
- 1 cana de busuioc proaspat, tocat nu foarte marunt
- parmezan, dat pe razatoarea cu dinti mici
Mod de preparare:
Incalziti uleiul intr-un vas in care sa intre pastele preparate. Puneti vas usturoiul si sunca si rumeniti pana capata usturoiul o culoare galben-aurie. Adaugati rosiile, sarea, piperul si fierbeti in vasul acoperit 15 minute. Scurgeti pastele de apa in care au fiert si adaugati sosul. Adaugati busuiocul si amestecati usor cu o spatula. Daca vi se par uscate pastele, adaugati din apa in care ati fiert pastele. Se servesc cu parmezan deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.