marți, 16 martie 2010

Budinca din carne de vitel

Timp de preparare: 70 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 1000 g  carne de vitel tocata
- 4 - 5  felii de paine alba
- 6 oua / numai albusurile
- 100 g de unt
- 3 - 4 linguri de ulei
- sare, piper,
- cateva fire de marar, tocat marunt
Mod de preparare:
Carnea tocata se amesteca cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine.Se adauga sarea, uleiul, piperul, mararul si albusurile batute spuma. Se amesteca bine. Compozitia se toarna intr-un vas de jena uns cu unt. Deasupra compozitiei se pune restul de unt taiat cubulete. Se pune la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa cam 40 de minute. Se serveste cu spaghete sau orez si salata de cruditati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.