marți, 2 martie 2010

Spaghete a la Carbonara

Timp de preparare:
Ingrediente: pentru 4 - 6 portii
- 100 g bacon, taiata felii 
- 4 oua, batute
- 1/2 cana de parmezan, dat pe razatoare
- 60 ml smantana
- sare
- piper negru proaspat macinat
- 450 g spaghete
Mod de preparare:
Intr-o tigaie puneti putin ulei si rumeniti baconul. Cand e gata il scoateti pe servete de hartie sa indepartati surplusul de grasime. Intr-un vas de jena puneti ouale, jumatate din cantitatea de parmezan, smantana, sarea si piperul. Amestecati sa se omogenizeze. Pregatiti spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti apa fiarta si turnati spaghetele in vasul de jena in care este sosul. Pastele fierbinti vor face ca sosul sa se ingroase. Daca este necesar puneti vasul de jena pe foc, la flacara potrivita, pentru ca sosul sa se mai ingroase putin. Cand sosul este gata, puneti peste paste bucatile de bacon, adaugati putin piper si restul de parmezan. Se consuma calde.
Carbonara on Foodista

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.