marți, 27 octombrie 2009

Lichior Daiquri

Timp de preparare: 50 de minute(complexitate redusa)

Ingrediente:
Pentru aproximativ 750 ml de lichior
-4 lime
-750 ml de rom(de preferat cubanez)
-1 1/2 cana de zahar pudra
Mod de preparare:

Se dau lamaile pe razatoare. Atentie, sa nu luati si din coaja alba. Cu servetele de hartie se indeparteaza uleiul din coaja. Se pune coaja rasa intr-un vas de sticla. Se adauga 2 cani de rom (500 ml). Punem capacul vasului(de preferat un borcan mai mare cu capac cu filet). Dam la frigider pentru 2 -3 zile. Filtram amestecul obtinut si adaugam zaharul, amestecand foarte bine. Adaugam si restul de rom. Punem vasul la pastrare 30 - 45 de zile. Se poate filtra suplimentar inainte de consum.

2 comentarii:

  1. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri. Am inscris blogul in site-ul dvs.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.