sâmbătă, 5 iunie 2010

Rigatoni alla Bettola - Rigatoni in sos-crema de vodca

Timp de preparare: 40 de minute
Ingrediente: pentru 4 - 6 portii
- 60 ml ulei masline extra-virgin
- 4 - 6 catei usturiu, tocati marunt
- 1 - 2 ardei iuti , fara seminte, tocati marunt - optional
- 800 g de rosii, fara pielite, tocate marunt
- 50 ml de vodca
- 125 ml smantana
- 1/4 cana patrunjel tocat marunt
- sare si piper dupa gust
- 450 g de rigatoni, preparate conform instructiunilor dupa pachet
Mod de preparare:
Alegeti un vas care sa poate cuprinde pastele. Puneti uleiul si rumeniti usturoiul si ardeiul iute. Adaugati rosiile si fierbeti fara capac 15 minute.
Adaugati vodca si smantana si amestecati. Dati deoparte vasul de pe foc si adaugati patrunjelul si pastele. Adaugati sare si piper dupa gust. Amestecati si lasati as se linisteasca 2 minute.Serviti imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.