marți, 22 martie 2011

Mix friptura la cuptor




Ingrediente: pentru 8 portii
500 g carnati proaspeti, nu foarte picanti
8 pulpe de pui
sare dupa gust
piper pulbere dupa gust
1 lingurita cimbru
1 lingurita curry
1 lingurita de menta uscata
2 - 3 linguri de ulei pentru tava
2 - 3 linguri de ulei pentru marinat

Mod de preparare:
Carnaciorii se separa in bucati, se monteaza ca un melc, si se fixeaza cu scobitori.
Carnea de pui se spala bine in jet de apa rece, se indeparteaza eventualele pielite - nu se curata pielitele complet - si surplusul de grasime.
Intr-un vas de portelan amestecati sarea, piperul, cimbru, curry, menta si 2 - 3 linguri de ulei. Puneti carnea de pui si cu o lingura udati carnea cu mixul obtinut. Dati la rece pentru 1 ora.
Preincalziti cuptorul la temperatura medie. Intr-o tava pentru cuptor puneti 2 - 3 linguri de ulei, apoi adaugati carnaciorii si carnea de pui.
Peste toate turnati mixul in care a stat carnea de pui.
Acoperiti cu folie de aluminiu si dat la cuptor pentru 40 - 50 minute, functie de cuptorul dvs.
Se serveste cu cartofi piure, prajiti sau cu mix de orez cu legume.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.