Timp de preparare: 45 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 1 ou
- 2 cani de branza de oaie, data pe razatoarea cu dinti mari
- 1 cana de parmezan dat pe razatoarea cu dinti mici
- 300 g de spanac
- 1/2 cana de bulion
- 500 g de taitei lasagna
- 3 cani de mozzarella taiata cubulete mici
Mod de preparare:
Intr-un castron amestecati oul, branza de oaie si parmezaul. Adaugati spanacul. Adaugati o treime din cantitatea de bulion intr-o tava de 20x30 cm. Deasupra puneti o treime din taiteii nefierti, peste care puneti jumatate din amestecul preparat mai inainte si o treime din mozzarella. Continuati in aceeasi ordine, pana la terminarea ingredientelor. Deasupra puneti putina mozzarella si bulion. Acoperiti cu folie de aluminiu si puneti in cuptorul preincalzit. Coaceti pentru 40 - 50 minute. Lasati tava acoperita inca 10 minute inainte consum.
Imi place reteta asta! Am sa-ncerc s-o fac!
RăspundețiȘtergereWaw Adriane ce bunatati ai tu pe aici !
RăspundețiȘtergereAsteptam sa gasesc "cuiburile" pe care le-ai facut aseara, dar....vad ca inca nu le-ai postat. Eu mai astept !
Ai uita de ...cuiburi ???
RăspundețiȘtergereInteresanta aceasta reteta.Merita incercata...