duminică, 2 mai 2010

Paste Lasagna Florentine

Timp de preparare: 45 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 1 ou
- 2 cani de branza de oaie, data pe razatoarea cu dinti mari
- 1 cana de parmezan dat pe razatoarea cu dinti mici
- 300 g de spanac
- 1/2 cana de bulion
- 500 g de taitei lasagna
- 3 cani de mozzarella taiata cubulete mici
Mod de preparare:

Intr-un castron amestecati oul, branza de oaie si parmezaul. Adaugati spanacul. Adaugati o treime din cantitatea de bulion intr-o tava de 20x30 cm. Deasupra puneti o treime din taiteii nefierti, peste care puneti  jumatate din amestecul preparat mai inainte si o treime din mozzarella. Continuati in aceeasi ordine, pana la terminarea ingredientelor. Deasupra puneti putina mozzarella si bulion. Acoperiti cu folie de aluminiu si puneti in cuptorul preincalzit. Coaceti pentru 40 - 50 minute. Lasati tava acoperita inca 10 minute inainte consum.

3 comentarii:

  1. Imi place reteta asta! Am sa-ncerc s-o fac!

    RăspundețiȘtergere
  2. Waw Adriane ce bunatati ai tu pe aici !
    Asteptam sa gasesc "cuiburile" pe care le-ai facut aseara, dar....vad ca inca nu le-ai postat. Eu mai astept !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai uita de ...cuiburi ???
    Interesanta aceasta reteta.Merita incercata...

    RăspundețiȘtergere

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.