luni, 12 octombrie 2009

Cocktail Angelli Iced Coffee

Timp de preparare:
5 minute (complexitate redusa) 

Ingrediente:
- 60 ml cafea espresso
- 60 ml lapte
- 30 ml Angelli - Lichior de alune
- frisca
- ciocolata rasa
- 1 lingura de miere
- pulbere de scortisoara

Mod de preparare:
Mierea se pune intr-o farfurie intinsa. Paharul se aseaza in miere si apoi in bolul cu ciocolata rasa.
Se amesteca ingredientele (cafea, lapte, lichior) si ghiata faramata intr-un shaker. Se toarna in pahar. Se decoreaza cu frisca si un praf de scortisoara.
Pahar de prezentare: Collins ( pahar cilindric inalt, capacitate 360 ml).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.