Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Pentru un pahar
- 50 ml Angelli -Vermut Alb
- 75 ml apa minerala
optional: 7 Up
Mod de preparare:
Curatati de coaja si seminte un pepene galben. Taiati bucati si mixati intr-un blender cu ½ cana de apa (de preferat apa plata) jumatate de pepene. Taiati in bucati mai mici restul de pepene si asezati in tavite pentru cuburi de gheata, cate o bucata in fiecare alveola. Puneti cate o scobitoare lunga in bucatelele de pepene. Completati cu mixul obtinut mai inainte. Puneti tavitele in congelator.lasati in congelator pana la inghetare completa.
Turnati in pahar vermutul, adaugati apa minerala sau 7 Up. Decorati cu un cubulet de pepene. Timpul de preparare nu contine timpul necesar congelarii fructelor.
Pahar de prezentare: pahar de sampanie cu gura larga.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu