marți, 20 octombrie 2009

Cocktail Angelli Cu Cuburi De Pepene Galben

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Pentru un pahar
- 50 ml Angelli -Vermut Alb
- 75 ml apa minerala
optional: 7 Up

Mod de preparare:

Curatati de coaja si seminte un pepene galben. Taiati bucati si mixati intr-un blender cu ½ cana de apa (de preferat apa plata) jumatate de pepene. Taiati in bucati mai mici restul de pepene si asezati in tavite pentru cuburi de gheata, cate o bucata in fiecare alveola. Puneti cate o scobitoare lunga in bucatelele de pepene. Completati cu mixul obtinut mai inainte. Puneti tavitele in congelator.lasati in congelator pana la inghetare completa.

Turnati in pahar vermutul, adaugati apa minerala sau 7 Up. Decorati cu un cubulet de pepene. Timpul de preparare nu contine timpul necesar congelarii fructelor.
Pahar de prezentare: pahar de sampanie cu gura larga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.