Timp de preparare:30 minute (complexitate redusa)



Ingrediente:
Montaj:
Optional se poate pune deasupra cate o cireasa sau visina sau un piscot peste care s-au turnat cateva picaturi de ciocolata topita. 
Ingrediente:
- 2 plicuri crema ciocolata (Dr.Oetker)
- 2 plicuri de frisca (Dr.Oetker)
- 1 cana lapte
- 50 ml coniac
- 4 plicuri zahar vanilat
- ciocolata rasa pentru décor
- bucatele de ciocolata pentru décor
- optional: dulceata de ciresi amare sau visine, piscoturi etc
Mod de preparare:
Cu un mixer se bate crema de ciocolata cu ½ cana de lapte, la care se adauga si coniacul. Se da la rece. La fel se procedeaza si cu frisca. Se da la rece. Dupa 10 – 15 minute, se incepe montajul in cupele de sampanie.
Montaj:
Se pune intai crema de ciocolata, apoi frisca.
Se decoreaza cu ciocolata rasa si cu bucatile de ciocolata.
Cine m-o fi pus sa umblu ora asta(01,02) pe blogul tau? Mi s-a facut o pofta nebuna!
RăspundețiȘtergereArata apetisant rau!