vineri, 22 aprilie 2011

Premiu de Sfintele Sarbatori De Paste

Un premiu de sarbatoare de la Sidy pe care il daruiesc tuturor celor care vor trece pragul blogului in aceste zile.
Sarbatori Pascale Fericite !



La Sărbătoarea Paştilor toate sunt pline de lumină. Aşa ne spune Sfântul Ioan Damaschinul în slujba Învierii: „Acum toate s-au umplut de lumină: şi cerul, şi pământul, şi cele de dedesubt. Deci să prăznuiască toată făptura Învierea lui Hristos, întru Care s-a întărit”.(1)
Dacă toată făptura s-a luminat şi s-a întărit de Paşti, cu atât mai mult s-a luminat şi s-a întărit omul credincios. Creştinul este omul învierii şi al luminii, iar lumina îi vine de la Hristos Cel înviat. Mântuitorul spune: „Eu sunt lumina lumii; cel ce îmi urmează, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii” (Ioan 8,12)....cititi continuarea aici

4 comentarii:

  1. Sarbatori fericite cu pace in suflet si in casa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca Sarbatoarea Sfanta a Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa aduca in sufletele si casele noastre bucuria si lumina sperantei, pace, liniste si intelegere. Hristos a inviat! Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a Inviat ! Fie ca lumina Invierii Domnului sa va umple casa de pace si liniste sufleteasca ! Sper ca ati fost destul de cuminti, ca iepurasul sa va aduca un micut cadou...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos a inviat!
    Sarbatori Sfinte cu belsug si bucurie!

    RăspundețiȘtergere

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.