marți, 27 octombrie 2009

Lichior Daiquri

Timp de preparare: 50 de minute(complexitate redusa)

Ingrediente:
Pentru aproximativ 750 ml de lichior
-4 lime
-750 ml de rom(de preferat cubanez)
-1 1/2 cana de zahar pudra
Mod de preparare:

Se dau lamaile pe razatoare. Atentie, sa nu luati si din coaja alba. Cu servetele de hartie se indeparteaza uleiul din coaja. Se pune coaja rasa intr-un vas de sticla. Se adauga 2 cani de rom (500 ml). Punem capacul vasului(de preferat un borcan mai mare cu capac cu filet). Dam la frigider pentru 2 -3 zile. Filtram amestecul obtinut si adaugam zaharul, amestecand foarte bine. Adaugam si restul de rom. Punem vasul la pastrare 30 - 45 de zile. Se poate filtra suplimentar inainte de consum.

Un comentariu:

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.